Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@23:49:11 GMT

«در جستجوی فریده» به جشنواره «فلاهرتیانا» رسید

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۴۸۹۰۹

«در جستجوی فریده» به جشنواره «فلاهرتیانا» رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، نوزدهمین دوره جشنواره «فلاهرتیانا» Flahertiana از ۲۰ تا ۲۶ سپتامبر ۲۰۱۹ برابر با ۲۹ شهریور تا ۴ مهر ۹۸ در شهر پرم روسیه برگزار می‌شود و مستند بلند «در جستجوی فریده» به کارگردانی آزاده موسوی و کوروش عطائی در بخش مسابقه بین‌الملل این جشنواره معتبر به نمایش درمی‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جشنواره «فلاهرتیانا» در واقع ادای دینی به رابرت فلاهرتی از پایه‌گذاران سینمای مستند و خالق «نانوک شمالی» است.

«در جستجوی فریده» مستندی درباره‌ زنی به نام فریده است که حدود چهل سال پیش در حرم امام رضا (ع) رها می‌شود و بعد از انتقال به شیرخوارگاه، توسط زوجی هلندی به فرزندی گرفته شده و حال، برای اولین بار به ایران سفر می‌کند تا زادگاهش را ببیند و خانواده واقعی‌اش را بیابد ... .

این فیلم تاکنون برنده‌ جوایزی از جشنواره‌های داخلی و بین‌المللی شده است که از جمله می‌توان به جایزه ویژه رئیس‌جمهور تاتارستان برای انسان‌دوستانه‌ترین فیلم جشنواره «کازان» روسیه، تندیس شایستگی بهترین فیلم مستند جشن خانه سینما، نشان هنر و تجربه، تندیس فیروزه‌ای بهترین تدوین و بهترین موسیقی و جایزه ویژه دبیر جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»، دیپلم افتخار بهترین کارگردانی و تندیس شیر سنگی بهترین صداگذاری جشن مستقل مستندسازان، تندیس مهر گیاه بهترین فیلم مستند آکادمی سینما سینما و تندیس حافظ جشن دنیای تصویر اشاره کرد.

«در جستجوی فریده» به عنوان پرفروش‌ترین فیلم مستند اکران شده در گروه «هنر و تجربه« معرفی شده است.

این فیلم طی یکسال اخیر در جشنواره‌های مستند «بیگ‌اسکای» آمریکا، «اینک خاورمیانه» فلورانس ایتالیا، مستند اوکراین Docudays، استانبول ترکیه، کازان روسیه، جشنواره فیلم‌های شرقی «ژنو» و فیلم‌های ایرانی «زوریخ» سوئیس به نمایش درآمده است.

عوامل تولید مستند «در جستجوی فریده» عبارتند از کارگردانان: آزاده موسوی و کوروش عطائی، مدیر فیلمبرداری: محمد حدادی؛ صدابردار: حسن شبانکاره، تدوینگر: حمید نجفی‌راد؛ صداگذار: انسیه ملکی؛ موسیقی: افشین عزیزی؛ مدیر تولید و عکاس: شاهین دانشفر؛ دستیار کارگردان: صدف صادقیان‌پور؛ تهیه‌کنندگان: آزاده موسوی و کوروش عطائی؛ با مشارکت مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی.

کد خبر 4691293 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: آزاده موسوی محمد حدادی تئاتر ایران فیلم سینمایی موسیقی ایرانی جشنواره نمایش های آیینی و سنتی فیلم کوتاه کنسرت موسیقی کارگردان تئاتر جشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان اصفهان سیزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان برنامه تلویزیونی سازمان صداوسیما جایزه آکادمی سینماسینما جشنواره نوایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۸۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش اعطای جوایز شصت و دومین دوره جایزه البرز برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر ارشدی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز در نشست خبری شصت و دومین جایزه البرز اظهار داشت: جایزه البرز به عنوان قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور، بیش از ۶۰ سال پیش پایه گذاری شد و در طول شش دهه بیش از ۶ هزار نخبه را شناسایی و از آنها حمایت کرد. این بنیاد با سه هدف کاهش آلام بشری، ارتقای زندگی انسانی و اعتلای نام ایران فعالیت می کند.

وی با بیان اینکه جایزه البرز به عنوان نوبل ایرانی شناخته می‌شود، گفت: ویژگی مهم دیگر این جایزه اتکای آن به سنت حسنه وقف است و همه هزینه های آن از محل بنیاد و عواید آن تأمین می شود. همچنین پرونده ثبت جایزه البرز در یونسکو به عنوان جایزه ای جهانی در دست انجام است.

ارشدی با بیان اینکه تا کنون بیش از ۶۰ دوره اعطای جایزه البرز رخ داده است، گفت: از سال ۱۳۴۲ شمسی بیش از سه هزار دانشجو وام تحصیل و اشتغال و ۴۶۵۰ نفر جایزه البرز را دریافت کرده اند. از اوایل دهه ۹۰ شمسی هم آیین اعطای سالانه جایزه هم در قالب دو مراسم نخبگانی (در اردیبهشت ماه) و دانش آموزی (در آبان ماه) برگزار می شود.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز از رشد ۵۰ درصدی جایزه البرز در شصت و دومین دوره برگزاری خبر داد و تأکید کرد: در این دوره قریب به ۹ میلیارد تومان جایزه در بخش های مختلف به برندگان اعطا می شود؛ در دانشجویی و طلاب هر نفر ۱۰۰ میلیون تومان همراه با گواهی و تندیس فناوران، در بخش مخترعان و شرکت های دانش‌بنیان هر یک ۱۵۰ میلیون تومان همراه با گواهی و تندیس جایزه به برگزیدگان اعطا می شود. با توجه به افزوده شدن بخش دانشمند جوان به جایزه ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه ها با شرط سنی زیر ۴۰ سال، به دانشمند جوان جایزه ۳۰۰ میلیون تومانی همراه با نشان و تندیس جایزه البرز، و به چهار دانشمند هم هر کدام ۵۰۰ میلیون تومان همراه با نشان و تندیس جایزه اعطا خواهد شد.

وی ادامه داد: همایش اعطای جوایز شصت و دومین دوره جایزه البرز دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت ماه با حضور وزرای علوم و بهداشت، رئیس بنیاد ملی نخبگان، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و جمعی از شخصیت های علمی فرهنگی در سالن همایش های بین المللی سازمان صدا و سیما برگزار می شود.

ارشدی درباره میزان استقبال از فراخوان جایزه در دوره شصت و دوم، اعلام کرد: طی مدت یک ماهه فراخوان، دو هزار و ۳۴۸ نفر شرکت کردند که از این تعداد ۵۴ درصد به بخش دانشجویی غیرپزشکی، ۱۵ درصد حوزویان، ۱۱ درصد دانشجویان پزشکی، ۱۲ درصد دانشمندان جوان، ۸ درصد هم به دانش بنیان ها، مخترعان و فناوران مربوط می شود که با شروطی همچون معدل بالا، رزومه قوی علمی و پژوهشی و نقش آفرینی های اجتماعی مجوز ورود در جایزه را یافتند.

وی تأکید کرد: اگرچه بنابر اساسنامه هر سال به تناسب افزایش سن جایزه بر میزان برندگان نیز افزوده می شود و برای مثال در شصت و دومین دوره، جایزه به ۶۲ نفر تعلق می گیرد اما تأکیدی بر تکمیل همه این ظرفیت نیست و باید افراد شرکت کننده واجد دریافت جایزه باشند، چنان که در بخش دانش آموزی در دوره شصت و یکم علی رغم ظرفیت ۶۱ نفری، تنها ۴۲ نفر موفق به دریافت جایزه البرز شدند.

کد خبر 6093269 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • راهیابی ماندستان به جشنواره رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد
  • انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • راهیابی مستند «چنشتی ها» به جشنواره ملی اقوام ایرانی
  • همایش اعطای جوایز شصت و دومین دوره جایزه البرز برگزار می شود
  • اکران «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • معرفی بهترین مستندهای جهان
  • جشنواره فیلم پکن برندگانش را شناخت/تجلیل از چن کایگه با حضور ییمو